Op vakantie naar Roompot

Even tot rust komen na je ziekte? Heeft jou gezin een moeilijke tijd achter de rug? of gewoon even weg met z’n tweetjes? Kies dan voor Roompot vakantie. Roompot is een niet alleen in Nederland mogelijk. De Roompot vakantie parken en Thema parken strekken tot Belgie, Duitsland, Frankrijk en Denemarken.

  • In Nederland alleen heeft Roompot 112 vakantie parken en bungalow parken samen 1056 verblijven verspreidt over heel Nederland. Van campings aan de kust tot vakantie huizen in het binnenland en luxe hotels. Ben je allergisch tegen huisdieren? Kan zijn er 90 locaties die huisdieren vrij zijn. Op roompot.nl kun je vandaag nog je vakantie park uitkiezen.
  • Ook in Belgie kun je bij Roompot goedkope vakantie- of bungalowpark boeken. Wil je binnen kort een bezoekje brengen aan West-Vlaanderen, Belgisch Limburg of Wallonië kijk dan meteen bij Roompot voor de beste aanbiedingen.
  • Zoekt jij een iets meer avontuurlijke vakantie in de Bergen en heuvellandschappen en bossen zoals het Zwarte Woud in Duitsland? Roompot heeft ook aan de voet van de Alphen een accommodatie.
  • Ga je binnen kort op vakantie naar Frankrijk dan zijn plaatsen en streken als Perpignan, Marseille, Lyon, Bordeaux en de Côte d’Azur aan te raden. Lekker zonnen op de lange zonnige stranden en genieten van het franse culinaire? Dan biedt Roompot de perfecte campings en bungalows tegen zeer scherpe prijzen.
  • In Denemarken kun je veel avontuur beleven in de mooiste vakantiepark gelegen in Zuid-Jutland west-Deenemarken. Deze Roompot vakantiepark is omringt door een prachtige natuur nabij Lego land.