Laat je verrassen in Ibiza!

Wil je dit jaar toch nog lekker op vakantie? Of ben jij de dagen al aan het aftellen tot je naar Ibiza gaat? Helemaal tof, want het Spaanse eiland Ibiza is zeker een bezoekje waard. Met deze extra tips kan jouw vakantie niet meer stuk, lees het snel in deze blog!

Bij Ibiza denk je al snel aan het uitgaansleven en het lekkere eten. Maar wist je ook dat hier de hippiemarkten worden gevierd? Hier kan je live muziek, diverse optredens en leuke kraampjes verwachten zoals kleding, bloemen en accessoires met uiteraard bloemen en vele vrolijke kleuren. 

Tip 1
Als je in Ibiza bent, is het natuurlijk de kans om een avondje lekker te feesten. Dat doe je dan ook in de clubs van Ibiza. Met een beetje geluk kan je in het hoogseizoen zelfs bekende artiesten tegenkomen. In de club ‘Pacha Ibiza’ heeft bijvoorbeeld David Guetta en Hardwell opgetreden.

Tip 2
Nadat je terugkomt uit de club en eindelijk bij je hotel aanbelandt voor je welverdiende nachtrust. Kan je alvast gaan nadenken over de mooiste stranden van het eiland Ibiza. Want veel energie zul je de dag erop niet hebben. Even een middagje bijkomen op het strand, dat zal je zeker goed doen. En het uitzicht op een van deze stranden, dat mag je gewoon niet missen.

Tip 3
Ben je maar een paar dagen in Ibiza? En wil je zoveel mogelijk zien van het eiland. Kies er dan voor om een scooter te huren. Verken de buurt op je eigen tempo, heerlijk onafhankelijk. En laat de wind maar door je haren wapperen. Zonnebril op en gaan. Er zijn genoeg bijzondere trekpleisters te zien in Ibiza, zoals Ibiza stad en San Antonio. Wel kan je het beste in Nederland al een scooter huren, zodat je er zeker van bent dat je dan een scooter ter beschikking hebt. 

Tip 4
Voor de actievelingen zijn er ook genoeg activiteiten in Ibiza. Van watersport, golven, fietsen of het bezoeken van een waterpark. Dus voor alle leeftijden en hobby’s is er meer dan genoeg te doen. Je verveelt je geen moment. Heb je geen auto of scooter ter beschikking? Geen probleem, je kan altijd nog gebruik maken van het openbaar vervoer. Want niet alles is op loopafstand.

Tip 5
De laatste tip, is gelijk ook het meest waardevolle. Ben je overtuigd om een bezoekje te brengen naar Ibiza, maar heb je nog niets geboekt? Kijk dan eens tussen de last minute aanbiedingen. Dit scheelt je veel in de portemonnee en op korte termijn kan jij al het vliegtuig in lopen. Dan kan je meteen beginnen met het aftellen tot deze perfecte vakantie.